Heropening Galerie Oocker in Budel

BUDEL – De galerie is in 1989 gestart in Budel, in 1999 is een tweede vestiging geopend in Heusden aan de Maas. Recent is besloten is om de activiteiten weer te concentreren in Budel. Diverse beeldende kunstenaars, zowel kunstschilders als beeldhouwers, zijn de afgelopen 30 jaar in beide galerieën gepresenteerd. Na 20 succesvolle jaren in Heusden is besloten om weer centraal te exposeren in Budel. De collectie bestaat uit originele schilderkunst en bronzen beelden van professionele kunstenaars. Geëxposeerd worden onder meer gerenommeerde kunstenaars zoals: Eric Goede, Dirk de Keyzer,  Pasquale Di Fazio, J.L. Martin en andere veelbelovende kunstenaars. Kijk voor de collectie zeker eens op www.oocker.nl

De normale openingstijden zijn op zaterdag en zondagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Maar het is ook zeker mogelijk om, geheel vrijblijvend, een afspraak te maken om een doordeweeks bezoek in te plannen. 

Omdat de galerie vanaf 1989 veel relaties heeft opgebouwd, worden er een aantal Open Dagen georganiseerd. Deze zijn van 2 tot en met 5 januari van 11.00 uur tot 17.00 uur. Iedereen is hiervoor van harte welkom. Galerie Oocker is gelegen aan de Broekkant 9 in Budel.