Vergulde regenboog CV de Roesdonkers

SOERENDONK – Op zaterdag 4 januari om 20.00 uur start het Prinsenbal van CV de Roesdonkers. Een van de laatste taken van dit Prinsenpaar is het uitreiken van de “Vergulde Regenboog”. Dit jaar reiken we twee van deze onderscheidingen uit. De eerste aan: Weej Twieë en Ich, Toon Kerkhofs en Sjaak Staals. Zij doen samen al zeker 33 jaar mee met de optocht in Roesdonk. Hun creaties zaten altijd vol met de nodige dosis humor waarbij Toon de lach op zijn gezicht heeft en Sjaak er “droog” bij staat te kijken tot groot vermaak van het publiek. Wat vaak resulteerde in een 1e prijs in de categorie individuelen. De tweede wordt uitgereikt aan CV De Hosseklossers. Zij hebben al 22 jaar op een geweldige manier de Carnaval in Roesdonk ondersteund en zelfs ver buiten Roesdonk dit uitgedragen. In het Carnavalsseizoen van 1998 zijn de Hosseklossers opgericht met de steun van buurtvereniging Het Goor & Carnavalsvereniging de Lapzwansen. Samen met C.V. de Lapzwansen hebben ze dan ook vijf schitterende wagens gebouwd. Vanaf 2004 zijn ze hun eigen wagens gaan bouwen. Hierna zullen Prins Frank II en Prinses Annemarie nog eenmaal de polonaise lopen, nog eenmaal het woord nemen en dan zit het er alweer op. Ook dit jaar kan de Prins weer geraden worden deze avond. Iedereen die een gokje wil wagen, wordt tussen 20.00 – 21.00 uur bij Partycentrum Antoine verwacht waar ze ter plekke hun verwachte Prins kunnen doorgeven. De winnaar krijgt een Roesdonkers Verrassingspakket. De Prinsenbekendmaking start om 21.30 uur dus zorg dat je dit niet mist. Op zondag 5 januari zal ook de wisseling van de wacht plaatsvinden bij onze jeugd bij Café de Bout in Soerendonk en start om 13.30 uur. Ook hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd. Wij hopen weer dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn om er een grandioos feest van te maken. Tot dan!