“De Busselkes” Nieuwjaarsreceptie

HAMONT – Traditie’s moet men in ere houden, daarom kwam onze ganse buurtgemeenschap op zondag 5 januari 2020 weer bijeen aan de Kerststal, om elkaar voor de volgende 365 dagen gezondheid en samenhorigheid te wensen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Het opvallende feit was, de grote opkomst van de vele kleine jonge Busselkes, die met hun ouders, en heel vaak de grootouders, kwamen deelnemen aan het evenement. Het resulteerde dat er dit jaar méér warme chocolade-melk geschonken werd dan anders…tja het voortbestaan van “De Busselkes” is verzekerd! Wat echter niet wil zeggen dat het voor de anderen een droge boel was, want er blijven nog altijd de échte liefhebbers van Gerstennat, en een stevige Neut, voor elk wat wils. Wij wensen hierbij alle buurtverenigingen van Hamont -Achel  een succesvol 2020.

Namens “De Busselkes”