Prins Teun I en Prinses Daphne van c.v. De Toeters

BUDEL-SCHOOT – Eindelijk mogen ze het van de daken schreeuwen. Prins Teun I en Prinses Daphne werden samen met hun adjudanten Theo en Rick uitgeroepen om dit jaar het carnavalsfeest in Toeterland te mogen leiden. Allereerst werd het podium vrijgemaakt voor de nieuwe Jeugdprins Luuk en zijn adjudant Riley, beste vrienden van elkaar en samen zitten ze in groep 8 van De Wereldwijzer. Zij maakten meteen duidelijk dat hun leus in de praktijk echt werkt. “Dit jaar zijn we met twee, dus klap maar lekker met ons mee!” Nadat deze twee heren en de nieuwe jeugdraad hun eerste polonaise (op hun eigen lied) door De Reinder hadden gelopen werden alle aanwezigen uitgenodigd om mee te doen met een digitale quiz. De hints van de afgelopen weken werden toegelicht door vragen waarbij meteen zichtbaar werd hoe de aanwezigen de vragen beantwoordden. Met deze antwoorden in het achterhoofd werd de presentatie vervolgd door een filmpje (door Prinses Daphne zelf gemaakt) dat eindigde met een door de nieuwe hoogheden gevuld podium. Prins Teun I en Prinses Daphne regeren over Toeterland met hun leus: “Nou eff ’t gereedschap in de kist en zurgt deh gih gén féstje mist!” 

De Toeters

Het prinsenpaar is lid van carnavalsvereniging De Dwarsliggers die er ook zeker voor gaan zorgen dat ze zelf geen enkel féstje gaan missen. In De Reinder bleef het nog lang druk en gezellig, de kop is eraf en kunnen we ons op gaan maken voor alle activiteiten die nog gaan volgen. Het opkomstnummer van het prinsenpaar “Alee… Joempadampada” zal in de komende twee maanden enorm vaak te horen zijn in Toeterland en omgeving enne goed nieuws, het nummer blijft gelukkig niet in je geheugen hangen! Naast de vele recepties die bezocht gaan worden kijken we ook al graag vooruit naar ’t Boerenbal, wat dit jaar in het teken staat van “De Nakse Waorheid.” Ongetwijfeld dat u dit programma ooit op tv zag en hoe De Toeters dit gaan aanpakken? Boerin Kayleigh heeft aangegeven er helemaal klaar voor te zijn en ze heeft uiteindelijk de keuze uit maar liefst 5 boeren. Dit alles gaat plaatsvinden op zaterdag 18 januari vanaf 21:00 uur in De Reinder. Nog nooit vertoond in de regio …. we zijn met z’n allen enorm nieuwsgierig, u toch ook? Tot bij De Nakse Waorheid!

De Toeters