Hoogheden hoog op residentie

BUDEL – Als de kruitdampen boven Budel zijn opgetrokken en het nieuwe jaar van start is gegaan, dan verschijnt er tot aswoensdag ook altijd een groot formaat foto van de Buulse hoogheden op Residentie de Bonte Os. Een mooie traditie waar de familie Neeskens al jaren hun medewerking aan verleent voor c.v. Buulder Buk. Het komt ook altijd mooi een week voor de receptie van de hoogheden zodat iedereen weet waar ze zaterdag 11 januari moeten zijn om Preens Bart den Urste en Prinses Ingrid te feliciteren. Wil je ze ook persoonlijk een handje komen schudden dan ben je welkom vanaf 18.30 uur. In de zaal van Partycentrum “Proost” is het allemaal te doen en als ze zo rond 21.00 uur klaar zijn met de felicitaties dan klimmen ze natuurlijk met de rest van buul op de stuul voor een feestje tot de volgende dag. Op de website www.buulderbuk.nl is alle informatie te vinden. Daar kun je ook terecht als je vindt dat er behalve de mooie foto bij de Os meer carnaval op straat zichtbaar mag zijn. De nieuwe Buulder Bukvlaggen en andere gadgets zijn daar te bestellen.