TV presentator Daan Boom – gaat het theater in

VALKENSWAARD – Daan Boom wil alles. Hij had eigenlijk rapper, acteur, illusionist, dolfijnentrainer, profvoetballer, balletdanser, muzikant, president van Amerika of Frank Sinatra willen worden. “Waarom zo veel, waarom zo veel dingen doen die je niet kunt? Wanneer is het genoeg?” 

Daan Boom: ‘Nou, denkbeeldige interviewer, dat is een goede vraag. En hoe beter daar antwoord op te geven dan in de vorm van mijn allereerste one-man-show ‘De Eerste’.’  Op donderdag 16 januari te zien in Theater De Hofnar.
 
Valkenswaard – Wat gaat Daan Boom op het toneel doen? Wat denk je zelf? Veel, natuurlijk, veel te veel, zoals alleen Daan Boom dat kan. Tapdansen, streetdancen, zingen, rappen, pianospelen, schreeuwen, ballet dansen, maar ook sociale experimenten uithalen (zoals we die uit het programma ‘Streetlab’ kennen), dirigeren (zoals in het programma ‘Maestro’), verhalen vertellen uit de Kelderklasse en bovenal heel veel lachen. 

Met zijn jeugdvrienden maakte Daan Boom het inmiddels klassieke televisieprogramma ‘Streetlab’, hij heeft op het filmfestival in Cannes met de winnaars op het podium gestaan (zonder dat zij dit door hadden), De Vijfde van Beethoven gedirigeerd voor een orkest van zestig man,  op een treurig marktplein op een platte kar opgetreden als boyband, maar ook bij Sterren op het Plein voor 15.000 man. Hij heeft met Stijn van Vliet in 48 uur een roman geschreven die goed werd beoordeeld, hij trad op met zijn karaokeband in de Ziggo Dome, heeft zijn lippen opgespoten met driemaal de normale hoeveelheid, en vervolgens, mét die opgespoten lippen in The Passion gespeeld. Nu gaat hij het theateravontuur aan.

Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 tot 17.00 uur of één uur voor aanvang van elke voorstelling), via www.hofnar.nl of telefonisch via 0031 40-2074020. 

Foto ShotByMeesterwerk