Verkoop Bonte Avond kaarten Muuzevangers gestart

MAARHEEZE – Online waren ze al eerder verkrijgbaar, maar het officiële startsein werd zondag 5 januari gegeven: om 11.00 uur werden in café Ons Lieske de eerste kaarten verkocht voor de Bonte Avonden 2019 van CV de Muuzevangers. En die Bonte Avonden beloven weer een waar spektakel te worden!

Voorheen begonnen artiesten van de Bonte Avond met een ‘leeg vel’ en gingen zij elk met hun eigen act aan de slag om het publiek een gevarieerde en onderhoudende Bonte Avond te bieden. De LACH staat centraal, en zo brengen zij de aanwezigen al echt in carnavalssfeer. Maar voor het derde jaar op rij hebben zij, na de succesvolle ervaring van vorig jaren, een kader meegekregen dat de avond rondom een thema is opgebouwd. Voor 2020 is dit thema “Achter de voordeur van…”: alle acts brengen het publiek mee naar het wel en wee achter de voordeur van… ja, van wie eigenlijk?

Een scene uit de Bonte Avond van 2019

Benieuwd hoe dit uitpakt? Er zijn dit jaar twee Bonte Avonden: tijdens de “Mares lacht met Mares”-editie op vrijdag 17 januari zullen louter Mareser artiesten en groepen laten zien wat zij dit jaar voor u in huis hebben. De voorstelling vindt plaats in De Smeltkroes op vrijdag 18 januari om 20.00 uur, en kaarten voor deze avond kosten slechts € 7,50. Hierna volgt de editie “XL” op zaterdag 25 januari, eveneens om 20.00 uur. Op deze avonden zullen ook buitendorpse artiesten voor u optreden; de kaarten hiervoor kosten € 12,50. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van De Smeltkroes of online via de Muuzesjop, de webshop van de Muuzevangers (www.muuzevangers.nl/webshop). Let op: omdat het aantal Bonte Avonden beperkt is, is het aantal beschikbare plaatsen óók beperkt… wacht daarom niet te lang met uw aanschaf, want vol is vol!