Voorverkoop Bonte Avonden c.v. De Toeters

BUDEL-SCHOOT – Op zondag 12 januari is de voorverkoop voor de Bonte Avonden die plaats vinden op 30-31 januari en 1 februari aanstaande. Dit jaar is het de Bonte Avondcommissie wederom gelukt om een mooi programma voor de toeschouwers samen te stellen. Zoals van andere jaren bekend, een gevarieerde avond met sketches, zang, cabaret, tonpraters en dans. Voor 11 euro kunt u erbij zijn. Voorverkoop is dus aanstaande zondag 12 januari tussen 11:00 – 12:30 uur bij Café De Sport aan de Grootschoterweg in Budel-Schoot. Mocht het aanstaande zondag niet lukken dan bestaat ook nog de mogelijkheid om op vrijdag 17 januari (tussen 19:00 – 20:30 uur bij café De Sport) kaartjes te kopen. Natuurlijk hopen De Toeters, maar zeer zeker de artiesten, dat velen de weg naar De Reinder weer gaan vinden om er drie doldwaze dagen van te gaan maken. Op Facebook en onze website (cvdetoeters.nl) stellen alle artiesten die gaan deelnemen zich aan u voor, zodat u ook weet heeft wat u allemaal op het nieuwe podium kunt verwachten.