Win tickets voor het Mega Schlager Fest met o.a. Frans Bauer

PELT – Op 25 januari wordt het Mega Schlager Fest georganiseerd door vzw Kinderpret.  En ook deze keer zal het zeker de moeite waard zijn om af te zakken naar de sporthal van het Dommelhof (Toekomstlaan 5 in Neerpelt). 

Want op de affiche pronken onder andere Frans Bauer, Luc Steeno, Maarten Cox, De Romeo’s en De Pitaboys. Ambiance verzekerd dus! De deuren gaan open om 19.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via vzwkinderpret@gmail.com Je kan een keuze maken tussen een staan- of een zitplaats en dit jaar is er ook een busdienst voorzien. Alle info is terug te vinden op www.vzwkinderpret.be of op de Facebookpagina ‘Mega Schlager Fest’. Wie gratis naar dit gezellige feest wil gaan, kan best als de bliksem een mailtje sturen naar wedstrijd@hacweekblad.eu Wij geven namelijk 3 x 2 vrijkaartjes weg (staanplaatsen)! Mailen kan tot en met zondag 19 januari en uit alle inzendingen worden drie winnaars gekozen. Vergeet zeker niet je naam, woonplaats, telefoonnummer en de reden waarom nou net jij die kaartjes zou willen winnen te vermelden en wie weet mag jij gratis naar het Mega Schlager Fest op 25 januari. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.