Een geweldige start in het nieuwe jaar

WEERT – Zondag 5 januari vond de eerste “Hema IJzeren Man Loop” van 2020 plaats. Er waren weer veel lopers van de partij. Voor de start werden eerst 2 jubilarissen gehuldigd. Twan Hendrix heeft al 100 keer deelgenomen en Nettie Frenken zelfs 300 keer. Een heel knappe prestatie. Ze gaven trouwens aan dat ze blijven meedoen!

Ook werd de ATB verloot onder de deelnemers die in 2019 acht keer of meer hadden deelgenomen. Deze prachtige fiets, die beschikbaar was gesteld door Richard van Alphen Tweewielers, werd na een spannende loting gewonnen door Henny Houben uit Weert. Henny  kon dus na afloop van deze loop als trotse eigenaar met een prachtige fiets naar huis toe. Ook werd buiten Wertha bieren, Bier- en Spijzenzaal Dennenoord, Posno Sport als nieuwe sponsor aangekondigd. Zeer belangrijk voor de continuiteit van deze loop. Na een wat langer intro deze keer gaf, de speaker aan dat ze eindelijk konden gaan lopen. 

De volgende loop is op zondag 2 februari  2020.