Hekwerk & Montagebedrijf Mulder al 30 jaar vaste waarde

MAARHEEZE – Dit jaar viert Hekwerk & Montagebedrijf Mulder zijn 30ste verjaardag. Doorheen de jaren is dit bedrijf een vaste waarde geworden in de regio en ver daarbuiten. “Want niet enkel in onze eigen gemeente Cranendonck, maar eigenlijk in heel Nederland en zelfs over de landgrenzen heen zijn we actief,” vertelt zaakvoerder Fons Mulder. 

Van gaas- en sierhekwerk tot industriële spijlenhekwerken en van draai- en schuifpoorten tot veldafrasteringen voor sportvelden en uitgekiende systemen voor toegangscontrole en terreinbeveiliging: Hekwerk en Montagebedrijf Mulder is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van al deze zaken, zowel voor particulieren als voor bedrijven. “Op het gebied van hekwerk bieden we een ruim assortiment, gaande van klassiek tot modern. Erg populair zijn onze designpoorten. Ook in dit segment hebben we veel keuze.” Maar dat is nog niet alles, want wist u dat iedereen bij Mulder eveneens welkom is voor complete, kant-en-klare projecten? “Dat klopt”, legt Fons uit. “Om klanten de rompslomp te besparen kan via ons alles van A tot Z geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de beton- en klinkerwerken die komen kijken bij het plaatsen van een hekwerk. Dankzij onze connecties heeft de klant hier zelf geen omkijken naar. Bovendien is het geen probleem om zoveel mogelijk werken uit te voeren in onze werkplaats om het dan, als kant-en-klaar object, naar de juiste locatie te brengen en te plaatsen. Het grote voordeel hiervan is: het werkvolk is enkel aanwezig voor de plaatsing, verder heb je er geen last van!” 

Klanten met specifieke, niet-alledaagse wensen, zijn hier ook aan het juiste adres. “Wij bieden maatwerk aan, waardoor de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. Zo hebben we in het verleden al een bed mogen produceren en een enorme vogelkooi. Leuke projecten om te doen overigens! Er zijn dus zeker meer opties dan mensen in eerste instantie denken.” Voor vijvers zijn er diverse mogelijkheden, denk aan bijvoorbeeld een gittermat. Deze wordt onzichtbaar geplaatst in het water en verkleint het verdrinkingsgevaar aanzienlijk. Bovendien oogt het mooier dan een hekwerk rondom de vijver. 

Mulder is een heus familiebedrijf want naast Fons en zijn echtgenote Monique, zijn tevens dochter Indira en zoon Tom actief binnen het bedrijf. “Samen met nog enkele vaste medewerkers vormen we een klein, hecht team. Maar we kunnen altijd nog extra handen gebruiken,” lacht Fons. Dit jaar mag het bedrijf al 30 kaarsjes uitblazen en nog altijd worden een goede service, een flexibele aanpak en een correcte prijszetting hoog in het vaandel gedragen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Surf dan zeker eens naar de overzichtelijke website via http://www.mulderhekwerk.nl of maak een afspraak via tel. 0031 495 592370 of via info@mulderhekwerk.nl Het bedrijf is te vinden aan de Rondven 5 in Maarheeze.