De Noord-Limburgse Vakantiebeurs

HAMONT-ACHEL – Op deze gezellige regionale vakantiebeurs kan je dit jaar bij een 130-tal exposanten informatie vergaren over hun vakantieaanbod. Je zal er zeker iets vinden over fiets- en wandelvakanties en dit zowel in binnen- als in buitenland. Kampeerders kunnen er ook hun volgende vakantieplek uitzoeken en verspreid over verschillende landen binnen Europa. Zoek je een aardig hotelletje in de Duitse Eifel, langs de Moezel of in Kroatië, Tirol of Portugal dan is deze charmante regionale vakantiebeurs zeker de moeite waard. Alle windstreken van Europa komen er aan bod. Denk je meer B&B gericht? Dan kan je er uit bijna ieder vakantieland binnen Europa zeker een vinden. Liever met de camper of de tent op pad? Ook hierover kan je informatie krijgen op hun stands. Er zullen zich ook toeristische regio’s uit verschillende landen of streken voorstellen waar je onder meer info vindt over fietsen of wandelen. Kroatië, Portugal, Hongarije, Griekenland, Frankrijk en de vaste waarden zoals de Moezel en de Eifel heten jullie hartelijk welkom op hun stand. 

Je voordeel doen over de grens kan natuurlijk ook. Er staan een aantal reisbureaus uit België en Nederland voor je klaar. Iedere bezoeker maakt daarbij nog gratis kans op het winnen van leuke prijzen zoals enkele gratis weekendjes weg, verblijfsbonnen of streekproducten. Omdat deze beurs een organisatie is van de plaatselijke afdeling Pasar Hamont-Achel stellen zij er ook hun jaarprogramma voor. Onze Pasar medewerkers zullen je hartelijk ontvangen! Op zondag 19 januari van 10.00 uur tot 17.30 uur gaat de vakantiebeurs door in zaal De Posthoorn, Groenstraat 6 te Hamont-Achel. Neem vooraf even een kijkje op www.noordlimburgsevakantiebeurs.be en maak alvast kennis met je favoriete vakantie-idee. Tip! Net voor of op de middag is het minder druk. Er is een grote en gratis parking voorzien in de Molenstraat (slechts 300 m).