Gezellige oliebollenmiddag in Trefpunt ’t Buuls Zitje

BUDEL – Via HAC Weekblad willen de vrijwilligers van ’t Buuls Zitje iedereen een heel fijn en gezond 2020 toewensen. ’t Buuls Zitje is nu al een aantal weken op de nieuwe locatie in de Borgh. Zowel vrijwilligers als bezoekers zijn al helemaal gewend. Om het jaar goed af te sluiten was er op 31 december een oliebollenmiddag voor vrijwilligers en bezoekers met lekkere oliebollen. Deze werd gesponsord door Bakkerij De Jong, waarvoor onze dank. 

De middag was heel gezellig en werd druk bezocht. De grafiek van het aantal bezoekers (die bijgehouden wordt) gaf aan dat ’t Buuls Zitje de grens van 6000 bezoekers voor het afgelopen jaar is overgegaan. Geweldig en meteen een stimulans voor ons om op deze voet verder te gaan…

De eerste activiteiten voor januari zijn ook al gepland. Afgelopen zaterdag was het eerste Repair Café van dit jaar. Op woensdag 8 januari is de eerste knutselmiddag. Ook de kinderclub zal weer starten. Verder kan vermeld worden dat ’t Buuls Zitje vanaf dit jaar elke woensdagmiddag geopend zal zijn. Op woensdag 15 januari is een extra lunch gepland. Het thema voor deze lunch is erwtensoep. Hier hoort spek met roggebrood bij en natuurlijk een pannenkoek en toetje. Voor slechts 6€ kun je aanschuiven. Wel even aanmelden. Ook komen de kinderen van ’t Boerderijtje knutselen op deze dag. Dus mensen die benieuwd zijn naar de nieuwe locatie van ’t Buuls Zitje in de Borgh, kunnen gerust eens binnenlopen tijdens openingstijden. Iedereen die behoefte heeft aan een praatje en/of activiteit is welkom, zowel jong als oud. We zijn open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. (donderdagmiddag vanaf 13.30 uur) Op zondag open van 14.00 tot 16.30 uur. Voor meer informatie en voor het aanmelden voor activiteiten, kun je bellen naar 0031 6 10227398, via mail buulszitje@gmail.com Kijk ook eens op de Facebookpagina voor meer nieuws en leuke foto’s. Je vindt ’t Buuls zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 (in de Borgh naast de foyer)