Snertkampioenschappen

VALKENSWAARD – Voor de 9e keer worden er op zaterdag 18 januari weer de Valkenswaardse Open Snertkampioenschappen georganiseerd. Zo’n 20 personen kunnen meedoen en strijden voor de titel van de Snertkoning of de Snertkoningin van 2020, en de fel begeerde wisseltrofee. Is jouw erwtensoep de lekkerste? Kan niemand zulke lekkere erwtensoep maken als jij? Of je nu professionele kok bent of hobby-kok, jong of oud, iedereen kan meedoen. In de jury zitten onder meer Dick Middelweerd en Cees Peterse. Wie niet mee kan doen maar wel van snert en gezelligheid houdt, kan op deze winterse namiddag volop en gratis komen proeven van deze heerlijke soepen en deel uitmaken van de publieksjury. Aanmelden via: info@ducommercevalkenswaard.nl Voor meer informatie kijk op www.ducommercevalkenswaard.nl