Mini workshops voor singles

REGIO – Relatiebureau XClusive Match organiseert mini workshops voor Singles om het beste uit zichzelf te halen. Een eerste indruk maak je immers maar één keer! We starten met speelse leuke oefeningen waarbij intuïtie getraind wordt, want het buikgevoel is een belangrijke graadmeter. Je krijgt inzicht in hoe anderen jou zien en wat jouw kwaliteiten zijn en je krijgt tips om op een leuke manier contact te leggen. De workshop wordt telkens in besloten clubjes van vier Singles gegeven door Margriet Verhulst, Persoonlijk Matchmaker & Imago Styliste. Kosten: €50,- p.p. 

Koester jij een Oprechte Relatiewens? Bezie je jezelf als ´Happy Single´ omdat je voor jezelf een mooie tevreden basis in het leven gecreëerd hebt? Ben je bij een toekomstig partner dus zéker niet op zoek naar invulling in jouw leven, maar hoop je wél  de juiste aanvulling te vinden? Zoek je in het leven naar zingeving en verdieping en vind je die extra dimensie ook naar een partner toe belangrijk? Dan sluit jij naadloos aan op onze visie!  Vandaag de dag is persoonlijk contact en fysiek tijd met elkaar doorbrengen de enige juiste manier om een fijne duurzame liefdesrelatie op te bouwen. Wat Singles die zich bij ons aanmelden met elkaar gemeen hebben, is dat zij allen mikken op die mooie duurzame relatie. Ze willen het beste in zichzelf naar boven halen en commitment aangaan en wij helpen hen daarbij. Dat maakt onze aanpak zo efficiënt en succesvol!  Contacteer ons voor de Workshop of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bezien wat wij voor jou kunnen betekenen, welkom! 
Website www.xclusivematch.be  Tel. 0032 489 454911 (België) of 0031 6 51286166 (Nederland). Email info@xclusivematch.be 

Foto kansloos plaatje of foto Margriet erbij