Ook in 2020 staan we weer graag voor u klaar! 

BUDEL – Het was weer een gezellige drukte op de nieuwjaarsreceptie op 4 januari bij de Klimroos. Genodigden, leden en vrijwilligers kregen de gelegenheid om onder het genot van een glaasje champagne elkaar het beste toewensen voor 2020. Tijdens de nieuwjaarsspeech werden de heer Toon Kissen en zijn vrouw door de voorzitter bedankt. Toon is vanwege gezondheidsredenen gestopt als vrijwilliger en bestuurslid van de Klimroos. De voorzitter bedankte Toon voor zijn belangrijke bijdrage de afgelopen 10 jaar met de overhandiging van een dinercheque en een mooie bos bloemen voor zijn vrouw. 

Ook de heer Johan Vliegen en zijn vrouw werden door de voorzitter bedankt. Johan was meer dan 40 jaar bestuurslid van de Klimroos en vervulde in die jaren verschillende functies. Hij was de drijvende kracht en heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan het succes van de Klimroos. Johan blijft nog wel actief achter de schermen als vrijwilliger bij de Klimroos. Namens het bestuur overhandigde de voorzitter een portrettering van zijn kleinkinderen en een bos bloemen aan zijn vrouw. In de nieuwjaarspeech werden met name alle vrijwilligers bedankt voor hun enthousiaste inzet om “week in week uit”, “maand in maand uit” meer dan 250 activiteiten jaarlijks te organiseren. Meer foto’s en informatie kunt u vinden op www.klimroosbudel.nl Wilt u ook een bijdrage leveren, de Klimroos zoekt nog vrijwilligers met “groene vingers” voor de tuingroep op woensdagmiddag. U kunt contact opnemen per mail (deklimroos-budel@hotmail.com) of telefonisch (0031 6-37480005)