Activiteiten KVW Budel  

BUDEL – De Stichting KVW Budel heeft voor 2020 natuurlijk een aantal activiteiten ingepland. Zo is de jaarlijkse rommelmarkt van KVW Budel op zondag 26 april. Hebt u al spullen voor deze rommelmarkt bel dan Nico (0031 6-11332498) of Jan (0031 6-51167551). In overleg worden de spullen dan opgehaald. De vakantie-activiteiten van de stichting KVW Budel vinden plaats op 5-6-7 augustus, 10-12 en 14 augustus. De jaarlijkse spektakeldag is op zondag 16 augustus.
Van dinsdag 18 t/m vrijdag 21 augustus vindt de jubileumeditie van de KVW Budel van Hunsel en Govers BV avondwandelvierdaagse plaats. De vierdaagse wordt dit jaar voor de 50e keer gelopen en tevens voor de 25e keer gesponsord door de firma van Hunsel en Govers BV. De voorbereidingen voor de vierdaagse zijn inmiddels gestart en dit belooft een waar spektakel te worden. Data om vast in de agenda te zetten dus! Meer info over de stichting KVW Budel via www.kvwbudel.nl

In de zomer zorgt het KVW voor allerlei activiteiten (archieffoto)