Uniek Boerenbal in Toeterland

BUDEL-SCHOOT – Zaterdag 18 januari staat De Reinder helemaal in het teken van het Boerenbal. Het is algemeen bekend dat De Toeters van vernieuwingen houden. Zo werd het Boerenbal een aantal jaren geleden omgetoverd naar: “Boer zuukt vrouw” en werden er reeds enkele “Boerenbattles” gespeeld waarbij twee koppels het tegen elkaar opnamen om uiteindelijk tot één bruidspaar te komen.

Dit jaar weer een vernieuwing. Boerin Kayleigh Vlassak gaat haar keuze maken uit maar liefst vijf boeren. Dit gaat natuurlijk gebeuren op een originele wijze waarbij de titel van het spel: “De Nakse Waorheid” wel iets aangeeft maar of het zo’n vaart gaat lopen? Zoals vermeld heeft Boerin Kayleigh vijf boeren weten te strikken die deel gaan nemen aan dit Toeterexperiment. Boeren Bart, Hein, Jordy, Martijn en Nico zijn al weken aan het trainen om zo gespierd mogelijk op het podium van De Reinder te komen. Voor uw weet, de foto bij dit artikel is gemaakt voordat de trainingen starten. 

Vanaf 21.00 uur start het feest en zullen alle spotlights op de boerin gericht zijn. Spelleider Henk zal er voor zorgen dat alles prima verloopt terwijl pastoor Sander en Burgemeester Frank hun laatste voorbereidingen zullen treffen om het onechte huwelijk later op de avond te voltrekken … maar ja wie gaat er uiteindelijk trouwen? Om hierachter te komen wordt iedereen uitgenodigd om naar De Reinder te komen om dit unieke moment bij te wonen. 

Net als voorgaande jaren belooft het een hele gezellige avond te worden met alles erop en eraan. Muziek, drankjes en lekkere hapjes (met dank aan Slagerij Twan Ras, Plus Dennis van Moorsel, Jeugdprins Luuk en Jeugdadjudant Riley). Bloemsierkunst Rutten zal voor de aankleding zorgen.

Onze hoogheden Prins Teun I, Prinses Daphne, Jeugdprins Luuk met hun adjudanten Riley, Rick en Theo zijn natuurlijk ook heel erg benieuwd en hopen dan ook dat alle carnavalsverenigingen en Toeters met hen samen boerin Kayleigh komen helpen om tot haar keuze te komen. Tot dan!