Buulse Zittingen komen er weer aan

BUDEL – De spanning in de voorbereidingen is dit jaar wat anders dan andere jaren. Want met een nieuw podium in een nieuwe zaal in MFC De Borgh zullen de Buulse Zittingen een ander uiterlijk gaan krijgen. Oude en vertrouwde elementen blijven natuurlijk. Zo blijven we lekker aan lange tafels zitten en moet de ober er goed bij kunnen om tijdens het lachen, gieren en brullen ook de keel te kunnen smeren. Anders kan er natuurlijk niet meegezongen worden. Met het motto van het Prinsenpaar zal er ook wel op de stoelen geklommen kunnen worden. Wat kunnen we verwachten op het podium? Spetterende dans van Exchange, Cabaret door Pluche Toelie, De Buulse Blèèköp en Zoer en Brus. De fris in de lak zittende ton zal de hangplek zijn van tonpraters Tom van Osch, Klaas Bex en Jeroen van Nunen. De Bloasbuk en de Knoterbèren zorgen voor de muzikale omlijsting. Maar geen zittingen zonder publiek. Dus prik een datum op de kalender en spreek met je vrienden af dat je op 24 januari de kaarten gaat kopen voor de zittingen op vrijdag 31 januari, zaterdag 1 februari, vrijdag 7 of zaterdag 8 februari. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.buulderbuk.nl

Foto uit 2019 – Foto Bart Lijten