Wat leest Joke Emmers?

REGIO – Zondagochtend 12 januari kwam de Peltse actrice Joke Emmers in Palethe vertellen welke boeken zij leest, wat haar favorieten zijn en voor welke genres zij het liefst kiest. De organisatie lag in handen van de Bib. Voor deze gelegenheid had Joke een redelijke stapel boeken meegenomen uit haar boekenkast en vertelde ze over elk boek waarom ze dat gekozen had. Ook las ze voor uit enkele exemplaren. Dan kwam de actrice in haar naar boven. Ze las voor alsof ze een voorstelling gaf, spontaan en vol overgave. Een mens zou voor minder al zin krijgen om een of meer van die boeken te gaan lezen. Overigens is Joke op 20 maart nog een keer te gast bij Palethe met ‘Woodman’ en de voorstelling ‘2020’. Dat is het kersverse geesteskind van Joke Emmers, Evelien Bosmans, Thomas Janssen en Matthias Meersman. Zij trekken op onderzoek naar wat houvast biedt en bekijken de menselijke soort en stellen zich de vraag hoe we grip krijgen op ons leven en de mensen rondom ons. Info: www.palethe.be