Ontdek je stem bij BGK 

BUDEL – Het Budels Gemengd Koor bestaat inmiddels ruim 60 jaar.  De meer dan 50 enthousiaste leden komen uit de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende, en grensgemeenten Hamont-Achel en Pelt en zouden graag, met het oog op de toekomst nieuwe leden verwelkomen. Omdat de meeste zangers en zangeressen al lange tijd deel uitmaken van dit koor betekent dat vanzelfsprekend dat de gemiddelde leeftijd daarmee gelijke tred houdt. We willen daarom graag nieuwe vrouwelijke én mannelijke “talenten” werven, bij voorkeur tot de leeftijd van 65 jaar. Het is een gegeven dat er veel vrouwen en mannen zijn die graag zouden willen zingen, maar niet de  stap durven zetten. Op de vraag: “Heb je geen zin om te komen zingen?” hoor je vaak: “Ik zou wel willen, maar ik dénk dat ik niet kan zingen”. Wel, dan ben jíj de persoon waar we naar op zoek zijn, want zingen kan namelijk iedereen. Een Afrikaans gezegde luidt: “Als je kunt praten dan kun je óók zingen”. Om bovenstaande redenen geeft het Budels Gemengd Koor je de mogelijkheid om op een heel laagdrempelige en ongedwongen manier kennis te maken met het zingen, door middel van een achttal sessies onder de titel “Ontdek je stem”. Voor meer informatie bel naar 0031 622475188 of kijk op de website www.budelsgemengdkoor.nl onder de knop ‘Ontdek je Stem’.