Senioren streepje voor bij Buulder Buk

BUDEL – De senioren van Buul hebben bij de Buulder Buk een streepje voor. Zij krijgen zondag 26 januari de kans om als eersten te zien wat de artiesten allemaal weer bedacht hebben om er geslaagde zittingen van te maken. 

Pluche Toelie

Het is spannend voor de commissie zittingen, de artiesten en zeker ook voor alle mensen achter de schermen. Hoe gaat het allemaal op zijn plaats vallen in de mooie nieuwe cultuurzaal in MFC De Borgh. Heeft de commissie bouw er weer alle stoelen en tafels in mooie rijen in gekregen, hoe zullen Preens Bart en Prinses Ingrid er met de Raad van Elf bij zitten en waar komt de muziek van Hofkapel De Blaosbuk vandaan. Heb je buikpijn van het lachen bij de grappen grollen van tonpraters Tom van Osch, Klaas Bex en Jeroen van Nunen? Op wie heeft Pluche Toelie de cabaretpijlen gericht en wie worden door de Buulse Blèèköp bezongen tijdens hun 22e optreden tijdens de Buulse Zittingen. Welke illusie brengen Zoer en Brus en met welke liedjes krijgen de Knoterbèren niet alleen het prinsenpaar op de stuul. Als senior hoef je niet naar de kaartverkoop, maar wel zorgen dat je er op tijd bij bent want vol is ook echt vol en dan kan je er niet meer bij. Voor slechts € 10,00 per kaartje ben je binnen en kun je een middag lang genieten. Toegang vanaf 60 jaar. De Borgh is geopend vanaf 12.30 uur en de zaal gaat open vanaf 13.00 uur. De zittingen beginnen om 13.30 uur stipt. Meer informatie in het Bokkenblaaike, op de website www.buulderbuk.nl of via Facebook.