Drukke receptie voor Prins Hans dun Twidde

LEENDE – Afgelopen zondag 12 januari recipieerde de nieuwe heerser van C.V. De Lindse Blaos, Prins Hans dun Twidde. Tussen 13.11 en 17.30 uur was er een constante toestroom van bezoekers die de prins de hand wilden komen schudden. Onder hen de vertegenwoordigers van vele Leendse en Strijpse verenigingen, en natuurlijk de familieleden, vrienden en bekenden van de prins. Maar ook diverse carnavalsverenigingen, wagenbouwersgroepen en gildebroeders. Allen waren gekomen om de kersverse prins een hand te schudden.  Naast de prins waren ook Jeugdprins Sam, Jeugdprinses Dieuwertje en Jeugdadjudant Jaimy aanwezig. Ook zij kregen ook vele handjes te schudden en mochten vele cadeaus in ontvangst nemen.

Er waren diverse ludieke acts bedacht door verschillende vrienden, bekenden en  de familie van de prins. Kortom, een drukke en afwisselende middag voor de prins!

Nieuw dit jaar was dat de presentatie in handen was van het duo William Pompen en Wouter Kerkhofs, de nieuwe ceremoniemeester. Samen zorgden zij ervoor dat alle gasten op een gepaste manier werden aangekondigd.

Aan het einde van deze drukbezochte receptie liet Prins Hans dun Twidde weten enorm genoten te hebben van de grote belangstelling, de vele reacties, felicitaties en uiteraard alle optredens