Gezellige Kernvergadering voor Femma Hamont

HAMONT – Op donderdag 9 januari vond de eerste kernledenvergadering van 2020 van Femma Hamont plaats! Het was weer gezellige en nuttige bijeenkomst. De vaste ploeg had gezorgd voor een hapje een drankje voor de aanwezige kernleden van Femma Hamont. Het Femma-Team kreeg de groeten van onze proost Johan Lamers, van harte beterschap Johan! Voorzitster Julienne Boonen bracht in naam van het klein bestuur het jaarprogramma 2020 en het kasverslag naar voren met verschillende activiteiten die zeker bij de leden van Femma Hamont en Achel geapprecieerd zullen worden voor het volgende werkjaar! Speciale aandacht voor het 90-jarig bestaan van Femma Hamont dat gevierd wordt op zaterdag 19 september 2020. Met de inzet van velen zal dit zeker lukken! Van harte welkom op de activiteiten van Femma voor de leden van Hamont en Achel! Breng ook je vriendinnen mee! Proost op de samenwerking van de ploeg en het nieuwe werkjaar 2020! 

Verslag en foto’s met toestemming Jacqueline Joosten-Segers PR Femma Hamont