Miniboerenbal CV de Roesdonkers

SOERENDONK – Boer Jonne en Boerin Emily hebben de eer aan te kondigen dat zij, bij gelegenheid van de miniboerenbruiloft op zondagmiddag 26 januari 2020 in de on-echt zullen worden verbonden door Pastoor Daan Kuipers. Mede namens Jeugdprinses Imke, Jeugdprins Boote en Jeugdvorst Sten nodigen wij iedereen uit om van deze miniboerenbruiloft een onvergetelijke dag te maken. Het gaat een grandioze leuke middag worden met een echte receptie. Daarna zal het feest losbarsten met de presentator van deze middag: Pimmy Darkness. De optocht start om 15.00 uur vanaf gemeenschapshuis “Den Donck”. De feestzaal is open vanaf 14.30 uur. U bent van harte welkom!

De hapjes worden geschonken door Slagerij Jan en Marleen van Meijl. Het bruidsboeket en de corsages worden geschonken door Atelier Groen en Bloem. Daarnaast zal er ook een loterij zijn waarbij er een frietje en snack gewonnen kan worden van Mr. Piepers.

Het belooft weer een gezellige middag te worden! Zorg dat je erbij bent!