Eerste verlies FC Cranendonck

CRANENDONCK – FC Cranendonck heeft de eerste verliespartij in deze competitie geleden en is daardoor meteen de koppositie kwijt geraakt. De topper in de vierde klasse was afgelopen zondag ongetwijfeld de wedstrijd tussen Bruheze en FC Cranendonck. Een wedstrijd waarin voor beide ploegen de koppositie op het spel stond. 

Na een aftastend begin van beide zijden, duurde het tot diep in de eerste helft voordat het duel echt losbarstte. FC Cranendonck had een licht veldoverwicht zonder echt kansen te creëren en Bruheze kon met enkele snelle aanvallen gevaarlijk worden. Telkens stond FCC-doelman Tom van Happen in de weg. Zodoende kon er met een 0-0 tussenstand de rust ingegaan worden. Na de pauze werd het meer een open wedstrijd, waarin beide ploegen vochten voor wat zij waard waren. En ook nu had FC Cranendonck een licht overwicht, maar het zat niet mee. Er was een kans uit een scrimmage voor het doel, maar die werd maar net door een Bruheze-verdediger van de doellijn gehaald. Halverwege de tweede helft leek FC Cranendonck dan toch een voorsprong te pakken. Maar geheel ten onrechte werd dit zuivere doelpunt van Ralph van Meijl (door de overigens goed leidende scheidsrechter) voor buitenspel afgekeurd. Bruheze putte hier extra motivatie uit en maakte het FC Cranendonck steeds moeilijker. Het werd een open wedstrijd, waar beide ploegen voor de overwinning gingen. FC Cranendonck kwam enkele keren goed weg bij snelle Bruheze aanvallen. Het was aan doelman Tom van Happen te danken dat de brilstand lang op het scorebord bleef staan. In de 35ste minuut was het dan toch raak voor Bruheze. Tom was kansloos na weer een snelle aanval: 1-0 . FC Cranendonck probeerde hierna om nog de gelijkmaker te maken, maar het ontbrak aan de nodige precisie en geluk. Op het moment dat de scheidsrechter het eindsignaal floot was FC Cranendonck de koppositie kwijt. Op 2 februari neemt FC Cranendonck het op tegen sv Laar.

FC Cranendonck leidt eerste verliespartij in deze competitie en raakt meteen koppositie kwijt. De topper in de 4de klasse was afgelopen zondag ongetwijfeld de wedstrijd tussen Bruheze en FC Cranendonck. Een wedstrijd waarin voor beide ploegen de koppositie op het spel stond. Na een aftastend begin van beide zijden duurde het tot diep in de eerste helft voordat het duel echt losbarstte.

De foto’ zijn van Hennie Roosen