Huwelijk Pascal en Ilka

PELT/HAMONT – Op vrijdag 20 december gaven Pascal Ziyan en Ilka Adriaans elkaar het ja-woord. Ze deden dit in het bijzijn van hun familie en vrienden in het gemeentehuis van Overpelt. Pascal (45 jaar), afkomstig uit Hamont, en Ilka (36 jaar), uit het Nederlandse Westerhoven, zijn al 14 jaar lang een koppel. Ze leerden elkaar kennen in Suriname, waar Ilka aan het backpacken was met een vriendin en Pascal daar was voor werkgerelateerde zaken. Het was liefde op het eerste gezicht. Samen heeft het koppel 2 kindjes: Ella van 3 jaar en Ferre van 6 jaar. Maar ook pluskinderen Siebe, Nina en Julie ontbraken niet op deze grote dag. Ze zijn al jaren een liefdevol gezin, en de trouw is de kers op de taart. Na de plechtigheid in het gemeentehuis werd er zaterdag een ceremonie georganiseerd, gevolgd door een diner en een groot avondfeest in winterse sferen bij kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. Het werd een magische sprookjesdag!