Creatief in Beers in het Oude Kerkje

MIDDELBEERS – Het tweejaarlijkse Creatief in Beers gaat plaatsvinden in het weekend van 1 en 2  februari 2020 en het weekend daarna op 8 en 9 februari 2020 nog een keer. Bewoners van de Beerzen of mensen uit de nabije omgeving  kunnen dan laten zien welke creatieve hobby zij hebben. De beide weekenden zullen heel verschillend worden ingevuld en dus is er elk weekend wat anders te zien en te beleven. Dat betekent dat u er beide keren echt bij moet zijn geweest. De deelnemers voor deze eerste tentoonstelling op 1 en 2  februari 2020  zijn: Marlies van Gool (graveren), Herman Hazendonk (schilderijen), Bets van Vleuten (keramiek), Rien van Lieshout (houtdraaiwerk), Ans Deenen (olieverf), Godelieve Heijmans (olieverf), Piet Peeters (houtsnijwerk), Mariska van Diepen (schilderijen), Hilde Poierrié-Engel (beschilderde oesterschelpen als sieraden)

en Heemkundekring Den Beerschen Aard (onderwerp Wilhelminakanaal)

Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur.

De entree is 2,00 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers. Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl