Kinderbontemiddag Gastel

GASTEL – Op zaterdag 8 februari houdt C.V. de Pintewippers haar jaarlijkse Kinderbontemiddag. De Kinderbontemiddag is niet meer weg te denken op de carnavalskalender en is dé middag waarbij de Gastelse jeugd haar kunsten vertoont. Het programma start om 13.30 en is rond 16.00 uur weer afgelopen. Vorig jaar bevonden de bezoekers zich midden in een live uitzending van het Journaal, die werd uitgezonden vanuit de Schaapskooi in Gastel. Er was een live reporter die het nieuws van over de hele wereld bracht. Hij trof buiten de Schaapskooi onder andere een kudde wilde paarden aan, waarmee een indiaan naar Gastel was gekomen. Daarna reisde hij door naar de Alpen voor een optreden van de Alpenzusjes. Zo bracht deze live reporter het meest spectaculaire nieuws van de dag. De organisatie heeft alvast een tipje van de sluier opgelicht en laat weten dat we dit jaar met z’n allen een bezoek brengen aan het Sprookjesbos. Het belooft weer een leuke afwisselende middag te worden voor jong en oud. Iedereen is op 8 februari van harte welkom in gemeenschapshuis de Schaapskooi (’t Lange 20, Gastel). De entree is gratis!  Samen met Jeugdprins Sep, Jeugdprinses Lisa, Jeugdvorst Luuk en de Jeugdraad van Elf wordt weer een middagje voorgeschoteld met jonge artiesten van eigen bodem, leuke sketches, bandparodies en noem maar op. Heb je vragen of wil jij graag de uitdaging aangaan om mee te doen? Geef je dan razendsnel, (uiterlijk 31 januari a.s), op via het mailadres pintewippers@gmail.com

Allemaal tot ziens op 8 februari!