NEOS Hamont-Achel organiseerde haar jaarlijkse Algemene vergadering en nieuwjaarsreceptie

HAMONT-ACHEL – Onlangs hierl NEOS Hamont-Achel haar jaarlijkse Algemene Vergadering en Nieuwjaarsreceptie in het Michielshof in Achel. Onder grote belangstelling werd het nieuwe jaar feestelijk ingezet. De aanwezigen konden op deze manier elkaar het beste wensen voor het nieuwe jaar. Voorzitter André Spaas blikte in zijn toespraak even terug op het afgelopen jaar. Een bewogen jaar op verschillende vlakken, denken we maar aan de klimaatproblematiek, het vluchtelingen probleem, de politieke toestand van ons land enz. Toch was hij zeer tevreden over het werkjaar van NEOS Hamont-Achel. Het groot aantal deelnemers bij de verschillende activiteiten is een duidelijke maatstaf voor de werking van de club. Tenslotte bracht hij samen met de aanwezigen een toast uit op het nieuwe jaar.

Secretaris Hugo van den Boer gaf aan de hand van duidelijke grafieken een overzicht van 2019. Deze grafieken toonden aan dat de club een zeer actief bestaan heeft, hij was dan ook tevreden met de huidige gang van zaken. Na het officiële gedeelte werd genoten van een heerlijk diner. Na de hoofdschotel werd tijd gemaakt om een bijzonder iemand in de kijker te zetten. Dit jaar was deze eer voor Miep Verbeek. Zij schildert en werkt met keramiek in haar vrije tijd. Er werden enkele werken onder de aanwezigen verloot. Onze huis-DJ Geert van Hoof zorgde voor de muzikale omlijsting. Als verrassing was er een optreden van Lynn van Hoof de dochter van onze DJ. Zij is winnares van het programma “Sterren op de werkvloer” dat is georganiseerd door Joe FM. Samen met haar vader bracht zij verschillende bekende liedjes waarvan iedereen duidelijk genoot. Het was weer een aangename namiddag en er werd al uitgekeken naar de volgende activiteit.