“Nieuwjaarsreceptie Gezinsbond Overpelt”

PELT – Op zondagmorgen 19 januari, hield de Gezinsbond Overpelt, haar nieuwjaarsreceptie in ’t Pelterke. Dit keer was het geen brunch, geen pastabuffet, maar een échte receptie met een hapje en drankje én een toost op het nieuwe jaar. Jos, de voorzitter, vertelde in zijn speech over wat er dit jaar weer allemaal te gebeuren staat met o.a. heel wat nieuwigheden zoals de paaseierenraap, de Halloweentocht en nog het een en het ander. Onze drie nieuwe bestuursleden Anja, Inez en Stefanie heette hij officieel hartelijk welkom. Ook het honderdjarige bestaan van de Gezinsbond in Pelt bracht hij onder de aandacht. Je leest het goed, 100 jaar! Dat gaan we vieren in 2021! Je leest en hoort er nog van. De kinderen versierden onder begeleiding van Christiane en Brigitte de cupcakes, die daarna werden rondgebracht. Iedereen mocht proeven. Het ‘waren’ superlekkere gebakjes, echte kunstwerkjes! Wil je meer weten over de Gezinsbond Overpelt? Bezoek onze website: https://overpelt.gezinsbond.be