Open Dag Toon Hermans Huis Weert met ‘Muziek bij de Buren’

WEERT – Op zondag 2 februari opent het Toon Hermans Huis Weert tussen 12.00 en 17.00 uur de deuren in het kader van de jaarlijkse Wereldkankerdag. Ieder jaar een bijzondere gebeurtenis waarbij veel belangstellenden het inloophuis bezoeken. 

Dit jaar is het Huis één van de locaties van het project ‘Muziek bij de Buren’. Een éxtra reden om kennis te maken met het Toon Hermans Huis aan de Graaf Jacobstraat 1 in Weert. De gastvrouwen en -heren staan deze dag klaar om alles te vertellen over het Toon Hermans Huis en de activiteiten die er georganiseerd worden. Tijdens een rondleiding proeft u de sfeer in het huis en maakt u o.a. kennis met het creatieve atelier en de wellnessruimten. Heel bijzonder dit jaar is dat zangeres Denise Raetsen drie keer een optreden van ongeveer een half uur verzorgt, en wel om 13.15 u, 14.45 u en 16.15 uur. Dit alles in het kader van Muziek bij de Buren, hét huiskamerfestival van Nederland! Voor het eerst in Weert en dus ook voor het eerst in het Toon Hermans Huis. Denise Raetsen is een singer-songwriter uit Weert. Geïnspireerd door acts als Sam Fender en White Lies geven haar songs haar kijk op de maatschappij en op zichzelf weer. In haar akoestische performance houdt ze het vaak klein, maar blijft ze door haar stemgeluid krachtig overeind staan.