QMusic The Party – 4 uur Fout

REGIO – Op vrijdagavond 19 juni 2020 komt de  “QMusic The Party – 4 uur Fout” show naar Stramproy. In een groot feestpaviljoen aan de Lochtstraat zullen tussen 21.00 uur en 01.00 uur de Party Dj’s van QMusic The Party een spetterend feest komen maken. Het feestpaviljoen gaat om 20.30 uur open. De show QMusic The Party – 4 Uur Fout is een zéér populaire show in het land. Vandaar dat de organisatie in haar nopjes is met het binnenhalen van deze show. Alles staat in het teken van feest. De bezoekers komen veelal “fout” gekleed naar de show. 

De Party Dj’s van deze QMusic show draaien deze avond van een zogenaamde foute repertoirelijst. Dat foute houdt in dat gedurende de hele avond er muziek wordt gedraaid die voor iedereen herkenbaar is. Van Luv tot Abba en van Hazes tot Snollebollekes. Verkoop tickets via yourticketprovider en bij de Jumbo in Stramproy.