Start inlooppunt Toon Hermans Huizen in gemeente Leudal

WEERT – De Toon Hermans Huizen van Weert en Roermond starten op 5 februari a.s. met een inlooppunt in Roggel, gemeente Leudal. Iedere eerste en derde woensdag van de maand is er van 10.00 tot 12.00 uur gelegenheid om kennis te maken met de activiteiten van de beide inloophuizen. Het inlooppunt is te vinden in het Gezondheidscentrum Roggel aan de Kerkstraat 18 in Roggel. 

De beide Toon Hermans Huizen hebben gezamenlijk het initiatief genomen om zo makkelijker bereikbaar te zijn voor de inwoners van de gemeente Leudal. Tijdens de openingsuren kunnen gasten er terecht voor het stellen van vragen, het delen van hun verhaal en voor informatie. Ook kun je je aanmelden om deel te nemen aan activiteiten.

Het Toon Hermans Huis is een inloophuis voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd en hun naasten. Als je zelf ziek bent, of naaste of nabestaande kan het fijn zijn om een keer je verhaal te delen en vragen te stellen over de dingen waar je tegenaan loopt. Niet alleen tijdens de behandelfase maar soms juist ook erna. Tevens kan het ook gewoon fijn zijn om even afleiding te vinden en niet meer alleen binnen te blijven piekeren. De gastvrouwen en gastheren van de beide Toon Hermans Huizen staan voor u klaar en ontvangen u graag met een kop koffie of thee. Bovenal bieden zij een luisterend oor.

In de Toon Hermans Huizen in Roermond en Weert worden allerlei verschillende activiteiten georganiseerd. Deze staan in het teken van ontmoeten, ontspannen en verwennen. De huizen laten u graag op de locatie in Roggel kennis maken met een aantal van deze activiteiten. 

Het programma voor februari en maart ziet er als  volgt uit:

5 februari: Algemene informatie

19 februari: Voetmassage

4 maart: Wandelen

18 maart: Ontspanningsmassage

Ter kennismaking wordt geen bijdrage voor de activiteiten gevraagd. 

Heeft u interesse in een of meer van deze activiteiten? Meld u dan aan door het sturen van een mail naar: administratie@toonhermanshuisweert.nl. Bellen kan ook: 0495- 541444. Vermeld duidelijk dat het gaat om de activiteiten in Roggel.