Verkeersregelaarsgroep Weert 

WEERT – In mei 2019 hebben enkele enthousiaste evenementenverkeersregelaars het initiatief genomen om een verkeersregelaarsgroep Weert op te zetten.
Deze groep draait geheel op vrijwilligers.

Wat is het doel van deze vereniging?
Non-profit organisaties te ondersteunen bij het organiseren van hun evenement. Bij veel evenementen stelt de vergunning gever (vaak de gemeente) dat het verkeer bij een evenement begeleidt moet worden door verkeersregelaars.
Ook kunnen we de organisaties ondersteunen met het schrijven van een verkeersplan.  

Wat doen wij?
Wij zorgen dat de juiste mensen met de juiste middelen (portofoons, lampen etc.) tijdens een evenement op de juiste plek komen en zorgen dat er zo het evenement in ieder geval op verkeerstechnisch gebied gladjes verloopt.

Let op: Verkeersregelaarsgroep Weert is er voor de non-profit organisaties. Voor commerciële organisaties verwijzen wij u graag naar een goed verkeersregelaars bedrijf. 

Wat kost ons dat?
Voor organisaties is de inzet van VRGW in principe gratis.
Natuurlijk zijn we altijd blij met een vrijwillige bijdrage. Daarmee kunnen wij onze materialen aanschaffen en af en toe onze vrijwilligers eens in het zonnetje zetten. 

Maar om de organisaties in Weert en omstreken te kunnen voorzien van evenementenverkeersregelaars zoeken wij veel vrijwilligers.

Wat verwachten wij van u:
– enkele keren een inzet per jaar
– accuraat kunnen optreden
– een online cursus van de SVNL volgen (ca. 30 minuten tijd)
Ben jij die enthousiaste vrijwilliger met verkeersveiligheid in je bloed?
Dan willen we heel graag met jou in contact komen.

Geen ervaring is geen probleem. We zetten je dan samen met een ervaren verkeersregelaar om de kneepjes van het vak te leren. 
Elk evenement is er minimaal een coördinator aanwezig die je van de nodige tips kan voorzien. 
Voor meer informatie zie www.vrgweert.nl of bellen met
Ton Weegels 0495-585776