Winter Lifestyle

MAARHEEZE – Ruim honderdvijftig relaties bezochten zaterdag 11 januari het Winter Lifestyle evenement van Forma Verde in Maarheeze. Het was een klantenrelatiedag voor het Tuinontwerpbureau-Hoveniersbedrijf. ‘’We wilden met deze dag onze waardering voor de samenwerking met onze klanten laten blijken en ook laten zien wat de mogelijkheden in de winter zijn om optimaal van een tuin te genieten’’, aldus eigenaar Jack van Haperen.

Bezoekers konden onder meer kennismaken met het werk van Blom Design dat exclusieve plantenbakken en vuurkorven produceert van draadstaal. Caveman Grill toonde hout gestookte barbecue-grills en van In-Lite werd tuinverlichting gedemonstreerd. Dat beeldende kunst een enorme toevoeging kan zijn toonde beeldend kunstenaar Nanouk Weijnen. Vogelbescherming Nederland informeerde over de mogelijkheden meer vogels in een tuin te trekken. Behalve deze externe partners toonde Forma Verde vooral ook waar het zelf goed in is: mooie tuinen maken!