Ledûb dames 2 verliest van Peelpush dames 2 

BUDEL – Zaterdag  25 januari speelde Ledûb dames 2 een uitwedstrijd tegen Peelpush uit Meijel. De eerste set werd al meteen duidelijk dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden.  

Door Eva van Knippenberg

Peelpush was erg sterk in de aanval terwijl Ledûb nog moeite had om te scoren. De set eindigde met 25-16. De tweede set begonnen we weer vrijuit. Een paar eigen fouten van Ledûb zorgden al snel voor een achterstand. Er kwamen een paar lange rally’s, maar ondanks het harde werken van Ledûb ging de set met 25-14 naar Peelpush.

Op naar de derde set. We begonnen de set sterk en kwamen al snel op een voorsprong. Halverwege de set hadden we moeite met scoren en gaven hierdoor Peelpush de kans om ons in te halen. Ondanks een paar blocks van onze middens verloren we de set met 25-17.

Foto Jos Meusen

De laatste set verliep net zoals de drie voorgaande sets. Ledûb vertoonde goed spel, maar Peelpush was gewoon de betere ploeg. Ondanks een 4-0 verlies kan Ledûb terugkijken op een goede wedstrijd. Komende zaterdag zullen de dames er dan ook alles aan doen om deze lijn door te trekken. Om 15.00 uur wordt thuis tegen Utrecht gespeeld. Kom allen kijken!