Tasko schoenen viert 1-jarig bestaan met kortingsactie

BUDEL – Precies 1 jaar geleden openden Wendy en Roel Stelten de deuren van Tasko schoenen. Nieuwe eigenaars, een nieuwe locatie maar nog altijd een topservice en kwalitatieve schoenen voor kinderen en dames. 

Wendy en Roel blikken samen terug op hun eerst jaar als eigenaars van de schoenenzaak: “Het is een druk, maar heel goed jaar geweest,” begint het echtpaar. “Vooral de positieve reacties van de klanten over het feit dat Tasko een doorstart heeft gemaakt zijn ons bijgebleven.” Tasko, dat nu ondertussen al een jaar gevestigd is aan de Nieuwstraat in Budel, heeft natuurlijk doorheen de jaren een sterke reputatie opgebouwd, en met Wendy en Roel aan het roer blijkt dat ze dit imago vast kunnen houden. “Dit is zeker ook een verdienste van ons zeer ervaren personeel”, aldus Wendy en Roel. Tasko is gespecialiseerd in verschillende aspecten die bij het vinden van een goede schoen cruciaal zijn. Denk aan de pasvorm, het opmeten van de breedte- en lengtematen, het draagcomfort,… maar ook in de service, na service en de opvolging onderscheiden ze zich. “Voor ons is het allerbelangrijkste dat een klant buiten gaat met een schoen die perfect past. De voet is de basis van je lichaam en dat verdient dan ook de nodige aandacht. Zeker bij kinderen in de groei is een goede opvolging en de juiste schoenen zeer belangrijk” leggen Wendy en Roel uit. “Wat ons het meeste voldoening geeft is wanneer we een schoen vinden voor een zogenaamde ‘moeilijke’ voet. Mensen die problemen aan de voeten ondervinden zijn hier namelijk ook welkom en we gaan altijd op zoek naar een passende oplossing.” Zo is ook het idee ontstaan om klanten die moeilijk te been zijn, te bezoeken. “Sommige mensen zijn niet in de mogelijkheid om zelf tot onze winkel te komen en daarom is het geen probleem dat wij zelf langskomen op locatie. Zo bezoeken we vaak rusthuizen, zodat ook zij een passende keuze kunnen maken. In ons aanbod hebben we trouwens ook verschillende verbandschoenen en -pantoffels, die vanwege hun draagcomfort regelmatig gekozen worden door onze minder mobiele klanten.” 

Wie kiest voor Tasko Schoenen kiest voor kwaliteit, trendy modellen, een eerlijk en correct advies en een schoen met voldoende steun. Al deze zaken zijn belangrijk bij het vinden van een passende schoen. “We werken samen met verschillende leveranciers die deze zaken, net als ons, hoog in het vaandel dragen. Een andere samenwerking waar we erg blij mee zijn is die met schoenmaker Van Doremalen, gelegen aan het Capucijnerplein. Hier kunnen we, indien er toch een probleem is met een schoen, terecht voor reparaties allerhande waardoor wij onze klanten vaak een snelle en efficiënte oplossing kunnen bieden. 

Om het 1-jarig bestaan te vieren stunt Tasko nu donderdag, vrijdag en zaterdag met een interessante actie! Er wordt namelijk 25% korting gegeven op alle schoenen, met uitzondering van de nieuwe collectie. Tasko Schoenen is gelegen aan de Nieuwstraat 5 in het centrum van Budel. Meer info is te vinden op www.taskoschoenen.nl De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.