Boerenbruiloft C.V. de Pintewippers

GASTEL – Na een fantastisch miniboerenbal (verzorgd door Jong Nederland) waar boerin Nine & boer Lars in de onecht verbonden zijn, is nu de grote boerenbruiloft aan de beurt.

Zaterdag 1 februari zal boer Twan van Michel van Leonardus Kirkels in de onecht verbonden worden met boerin Nicole van Wim van Koppe Greete Theng. Deze heugelijke festiviteit zal om 19.00 uur aanvangen in de Gastelse Kapel en zal door Pastoor Godefridus & Kapelaan Gregorius worden voorgegaan. Na de onechte huwelijkse voltrekking worden de bezoekers in de gelegenheid gesteld het kersverse bruidspaar te feliciteren tijdens de receptie die plaatsvindt in de Schaapskooi van 20.00 tot 20.45 uur. Zodra de laatste felicitaties zijn overhandigd zal er een groot bruiloftsfeest zijn. Dat feest wordt opgeluisterd door blaaskapel Excelsior en aangevuld met een uniek optreden verzorgd door een aantal buitengewoon getalenteerde muzikanten. Carnavalsvereniging de Pintewippers nodigt iedereen uit om deze heugelijke avond bij te wonen. Komt allen op tijd want vol = vol! Alaaf en tot ziens.