Bonte Avonden bij De Toeters

BUDEL-SCHOOT – Dit weekend zijn er alleen maar podiumactiviteiten in De Reinder in Budel-Schoot. Carnavalsvereniging De Toeters organiseert op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond haar Bonte Avonden. Elke avond start stipt om 20.00 uur. 

Roos en Gijs geven dit jaar elkaar het jawoord

In voorgaande edities van HAC Weekblad was te lezen welke artiesten allemaal het podium gaan betreden, niemand hoeft thuis te blijven, voor iedereen wat wils! Mocht u nog naar de Bonte Avond willen, neem contact op met Johan (0031 6-22477867). En als u van dit alles nog niet genoeg heeft, vindt zondag 2 februari het allereerste Jong Toeterbal plaats. De Toeters slaan de handen ineen met Jong Nederland Budel-Schoot om er samen een ontzettende leuke middag van te maken, speciaal bestemd voor de jeugd van Toeterland. Natuurlijk zijn ouders/verzorgers, opa’s en oma’s ook van harte welkom. Als dat nog niet genoeg is gaat ook het allereerste Miniboerenbruidspaar van Toeterland in het onecht met elkaar verbonden worden. Het miniboerenbruidspaar (zie foto) wordt gevormd door Myla Kalle en Roy Slenders. Zij zijn er helemaal klaar voor om deze grote stap te zetten. Myla komt uit de Zwaluwgroep en Roy uit de Rakkergroep van Jong Nederland. Om 14.00 uur begint deze ceremonie in De Reinder in Budel-Schoot. De zaal zal vanaf 13.30 uur open zijn. Na de ceremonie is er natuurlijk een echte receptie en hopen we heel veel mensen te mogen begroeten. Daarna zullen er allemaal optredens gepland staan op het grote podium en wordt de middag afgesloten met een groot discofeest en kan iedereen met de beentjes van de vloer. Jeugdprins Luuk en adjudant Riley staan te popelen om hieraan mee te mogen doen. De entree is helemaal gratis en dus geen enkele reden om niet te komen!