De overgang, een nieuwe periode in je leven!

WEERT – In ‘de overgang’ wordt de basis gelegd voor de volgende fase in je leven. Elke vrouw ervaart de overgang op haar eigen manier. Voor de een gaat het geruisloos voorbij, voor de ander is het een enorme verandering in haar leven. In de overgang veranderen je hormonen, hierbij kun je lichamelijke en psychische klachten krijgen. Klachten zoals opvliegers, slecht slapen, prikkelbaarheid, minder zin in vrijen tot depressiviteit en hartkloppingen. Op donderdag 20 februari organiseert SJG Weert een informatiebijeenkomst rond het thema ‘de overgang’ (menopauze). De informatieavond vindt plaats van 19:00 tot 21:00 uur in het restaurant van SJG Weert, Vogelsbleek 5. Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom. Ook voor de partners is de informatie interessant. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl of telefonisch bij de afdeling Patiënteninformatie:
0031 495 572205.