Mini boerenbal 2020 in Budel

BUDEL – Na een fantastische bekendmaking op vrijdag 13 december 2019 in De Wielerbaan komt de grote dag voor miniboer Gijs en miniboerin Roos nu snel dichterbij. Afgelopen zaterdag hebben ze al even de sfeer geproefd op het grote boerenbal van Boer Ben en boerin Lynn. Op zaterdag 1 februari is iedereen van harte welkom in Café-zaal De Wielerbaan voor hun eigen feest. Miniboerin Roos Kuijpers zal dan in het huwelijksbootje stappen met Miniboer Gijs van Cranenbroek. Om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt heeft Roos als getuigen Sepp en Lize gevraagd en voor Gijs zullen Joep en Kees als getuigen optreden. Het mini boerenbal wordt inmiddels traditiegetrouw georganiseerd door Scouting Budel in samenwerking met Café- Zaal de Wielerbaan. Net als bij het grote boerenbal wordt het echtpaartje in de nep-echt verbonden, ditmaal door de “Buulse Agrariër van de Burgerlijke Stand” kortweg BABS (Ad Weegels). Ook heeft het paartje een heuse bruidsreportage mogen laten maken door Monique Duisters. Zij heeft prachtige foto’s gemaakt voor op de uitnodigingen en posters. Deze zijn ontworpen door Pim Stals. 

Op de foto van Monique duisters Miniboerenpaar Boer Gijs en Boerin Roos.

Miniboerenbruid Roos zal zaterdag 1 februari om 14:30 uur door miniboerenbruidegom Gijs met de sjees worden opgehaald bij het Schepenhuis. Van daaruit zullen zij met alle familie, vrienden en bekenden in een stoet vertrekken naar De Wielerbaan. De bruiloft start om 15:00 uur, met natuurlijk aansluitend een echte receptie en een groot feest.

Alle kinderen en hun ouders zijn van harte uitgenodigd om er samen met Miniboerin Roos en Miniboer Gijs een super feest van maken!