Nieuwjaarsfeest NEOS

PELT – Zaterdag 18 januari vierde NEOS Pelt het nieuwe jaar in de zalen van het College.

De kookploeg had goed gezorgd

Vooraleer te genieten van de receptie namen de leden deel aan een bezinningsmoment. Bestuursleden Paula en Marc keken terug op de vele fijne momenten van het voorbije jaar: feesten, reizen, fietstochten, wandelingen en voordrachten. Maar ook droeve gebeurtenissen werden deel van ieder van ons. We moesten afscheid nemen van zes Neos vrienden: Eugeen Faes, Mathieu Van Dijck, Zef Cals, Pierre Driesen, Stieneke Boonen en Jan Winters. Ze werden allen in herinnering gebracht. Voorzitter Louis wenste iedereen een jaar met veel nieuwe ervaringen, met veel momenten van verwondering en vooral een goede gezondheid. Louis stelde zeven nieuwe leden voor en gaf ook nog mee dat het jaar werd afgesloten met een positief financieel saldo. Meer dan 80 leden genoten daarna van een viergangenmenu dat werd opgeluisterd door de A Capellagroep ”Zwing”. Na het diner werd de kookploeg onder leiding van José in de figuurlijke bloemetjes gezet.