Repair Café in ’t Buuls Zitje

BUDEL – Er is alweer een maand voorbij en de eerste zaterdag van de nieuwe maand komt er al weer aan. Dus tijd voor een uurtje of twee repareren. Op zaterdag 1 februari is in trefpunt ’t Buuls Zitje een Repair Café. Defecte apparaten zoals, broodroosters, ventilatoren, koffiezetapparaten of kruimelzuigers kunnen ter reparatie worden aangeboden. Geef je apparaat een tweede kans want vaak gaan ze dan nog jaren mee. De reparatie is gratis alleen vervangingsmateriaal moet betaald worden. Het Repair Café is van 10 tot 12 uur.  

Verder is er 11 februari een vrijwilligersbijeenkomst om 14 uur en 12 februari is er een Italiaanse lunch met heerlijke Italiaanse pasta’s, salades en andere ingrediënten. De kosten zijn 6€. Belangstellenden moeten wel even inschrijven. De kinderen van ’t Boerderijtje komen op 12 februari knutselen. Loop ook eens binnen voor de gezellige kaartmiddagen op zondag- en dinsdagmiddag, knutselen op woensdagmiddag, spelletjes op donderdagmiddag en schilderen op vrijdagmiddag. Maar ook voor een gewoon kopje koffie en een praatje ben je elke dag welkom. Ook tijdens de activiteiten. Voor meer info kun je mailen naar buulszitje@gmail.com of bellen 0031 610227398. Je vindt ons trefpunt op de nieuwe locatie Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh in Budel.