Mini-Boerenbruiloft

SOERENDONK – Afgelopen weekend stond in het teken van de Mini Boerenbruiloft in Roesdonk. Afgelopen zondagmiddag vertrok de stoet, met chauffeur Wim Smits (de opa van de Boerin), op de tractor, om eerst Boer Jonne op te halen en daarna Boerin Emily. Boer Jonne belde bij Boerin Emily aan en nadat ze het bruidsboeket in ontvangst had genomen trok de stoet verder richting “Den Donck”. Tijd voor het officiële gedeelte. Na enkele bezwaren van de getuigen besloot de burgemeester Daan Kuipers dat er toch getrouwd kon worden. De aktes werden ondertekend en het feest kon losbarsten. Na de receptie werd de polonaise ingezet en werden er verschillende spelletjes gespeeld onder leiding van Pimmy Darkness. Via HAC Weekblad willen Boer Jonne en Boerin Emily dan ook iedereen bedanken die hebben bijgedragen aan deze onvergetelijke middag.