Nieuwjaarsdrink WTC Allemaal op de fiets 

ST-HUIBRECHTS-LILLE – Het 45e Fietsseizoen van wielertoeristenclub ‘Allemaal op de fiets’ werd met de jaarlijkse nieuwjaarsdrink ingezet in clublokaal De Bosuil. Bij een hapje en een drankje werd het komende fietsseizoen even toegelicht met als speerpunten: de 32 zondagsritten, de dagtrip, de 4-daagse naar Bergen op Zoom in Mei, de fietstochten met Retrotochten op 4 en 5 juli en het clubfeest. Tussendoor konden de aanwezigen ook al vernemen dat er verschillende leden met een nieuw vehikel op 15 maart aan de start zullen verschijnen. Dankzij de inbreng van de sponsors: Cafetaria De Bosuil bij Cindy en Frans, Carwash Club en Zinkwerken Vanbuel kunnen de fietsers in een nieuwe outfit de baan op. Op zondag 8 maart om 10 uur is in de De Bosuil een vergadering voor leden en geïntereseerden. Men mag vrijblijvend komen luisteren en kennismaken met het clubleven van WTC Allemaal op de fiets!