Uniek sportkamp Sporting Pelt

PELT – Nadat Sporting Pelt vorig jaar met toptrainer Joël Abati het unieke sportkamp organiseerde, doen ze dit in 2020 opnieuw. De handbalweek is gepland van 26 juli tot en met 31 juli en vindt plaats in sporthal Dommelhof te Neerpelt. De stage en het verblijf vindt plaats in sportcentrum Dommelhof. Het sportcentrum is aan de Toekomstlaan 5 te Neerpelt. De deelnemers krijgen training en begeleiding van internationaal gelauwerde trainers die 24/24 aanwezig zullen zijn. De jongens en meisjes leven 1 week als een volledige handbalprof, er wordt zeer gedisciplineerd gewerkt. De opleiding is van een ongekend niveau, met een intensiteit, mentaliteit en een kwaliteit die ongekend is in België. Hoofdtrainer Joël Abati (o.a. Olympisch-, wereld-, Europees kampioen en trainer Sporting) is de bezieler van dit kamp. Voor meer informatie en inschrijven www.sporting-pelt.be of bel Diederik Stollman 0032 476 439 436.