Boerenbruiloft te Gastel 2020

GASTEL – Afgelopen zaterdag is het boerenbruidspaar van Gastel in het onecht verbonden. De Gastelse blaaskapel Excelsior begeleidde het bruidspaar naar het kapelletje waar de klok al luidde. Er stond al een menigte hen op te wachten en de kapel was afgeladen vol. Pastoor Erik de Laat vergezeld door non Maaike van de Laar deden het woord. Na menig grappen ern grollen en vreemde ballonnen vouwen heeft  de bruid Nicole van Wim van Koppe Greete Theng zichzelf met bruidegom Twan van Michel van Leonardus Kirkels in het onecht verbonden. Nicole is immers zelf huwelijksambtenaar.  De receptie en het feest werd gehouden in de Schaapskooi. Natuurlijk ontbrak het niet aan het krentenbrood en de zult op het feest.  DJ Hardy verzorgde de muzikale invulling en als verrassingsact trad Whalebone nog op met diverse carnavalsnummers. De gezellige avond werd afgesloten door op de eier te gaan bij de bruid. Daar werd iedereen nog getrakteerd op heerlijke eieren, broodjes frikandel en speciaal voor het feest bereidde pulled pork.