Bent u klaar voor de nieuwe Borgh? 

BUDEL – Ja, ja,.. het is bijna zover! Het volledig vernieuwde Gemeenschapshuis De Borgh opent op zondag 8 maart officieel zijn deuren. Iedereen is welkom om een kijkje te komen naar de nieuwe cultuurzaal, bibliotheek, de ruimtes voor de verenigingen, de Prowise-zaal,… De verbouwingen van De Borgh gingen van start in februari 2018. Op 1 juni 2019 ging het eerste gedeelte al open voor bezoekers en nu is ook de tweede verbouwing fase afgerond. Tijd dus om een grote (her)opening te organiseren! Deze gaat door op zondag 8 maart, bezoekers zijn die dag welkom tussen 13.00 uur en 16.00 uur om de gloednieuwe Borgh te inspecteren. HAC Weekblad brengt trouwens in de editie van vrijdag 28 februari een grote special uit omtrent de heropening van dit gemeenschapshuis. Wilt u alles weten over o.a. de verbouwingswerken en het feestelijke openingsweekend? Hou dan HAC Weekblad goed in de gaten!