Leer je angsten overwinnen in Bibliotheek Budel 

BUDEL – Veel mensen hebben last van kleine of grote angsten, die hen dagelijks (onbewust) beïnvloeden. Je onderneemt hierdoor niet wat je eigenlijk wilt, stelt dingen uit of vermijdt ze zelfs. Je blijft maar malen in je hoofd, maar komt er geen stap verder mee. Dat is jammer, want daardoor mis je wat echt bij jou past.

Iemand die alles weet over het overwinnen van deze (dagelijkse) angsten is Carolijn van Gorkum. Op woensdagavond 12 februari brengt zij een bezoek aan Bibliotheek Budel om een inspirerende lezing te geven over dit onderwerp. Ze geeft je inzicht in hoe angst je belemmert in je dagelijks leven, terwijl je daar vaak zelf niet eens bewust van bent. Daarnaast geeft ze tips hoe je je angst in de ogen kunt kijken, zodat je weer vertrouwen krijgt in jezelf. De lezing is gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de bibliotheek. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in Bibliotheek Budel in Multifunctioneel Centrum De Borgh. Graag vooraf aanmeldingen via de agenda op  www.bibliotheekdekempen.nl.